Yardıma muhtaç kadın, yetkililerden destek bekliyor

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yaşayan Hazal Çapar, hem maddi hem de manevi açıdan zor zamanlar yaşıyor. Görme ve işitme engelli kocası, psikolojik sorunlu oğlu ve 11 yaşındaki torunu Hazal ile hayata tutunmaya çalışıyor. Zor durumda olan Çapar, yetkililerden maddi anlamda destek bekliyor.

Yardıma muhtaç kadın, yetkililerden destek bekliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesinde ikamet eden 48 yaşındaki Hazal Çapar, maddi açıdan zor zamanlar geçiriyor. 6 çocuklu olan ve eşi de görme-işitme engelli olan Çapar, yetkililerden destek bekliyor. Zor durumda olan mağdur kadın yardım beklediğini belirterek; “6 tane çocuğum var eşim görme ve işitme engelli. Eşim iş yapamıyor sadece aylık aldığı 600 TL yardım parası var engelli bir oğlum var onunda aldığı 500 lira var bize para yetmiyor. Belediye ve vakıflardan yardım bekliyorum. Evde hiçbir şeyim yok.” dedi.

ÇAPAR: “SU BORCUMU BİLE ÖDEYEMİYORUM”

Ailesinde hiç kimsenin çalışmadığını engelli kocası ve oğlunun aylık aldıkları maaş ile geçinmek zorunda kaldıklarını yıllardır biriken su borçlarını bile ödeyemediklerini ifade ederek, “Ben sesimi duyurmak istiyorum. Benim yıllardır biriken su borcumda var yaklaşık 3 bin TL ödeyemiyorum. Evde doğru düzgün bir eşyam yok ne buzdolabım var ne çamaşır makinem ben çok mağdurum. Evdeki kapılarım kırık, halılarım yok kimse bana yardımcı olmuyor. Belediye yılda sadece bir kere gıda yardımı yapıyor onun dışında ailem bile bana yardımcı olmuyor” dedi.

“TORUNUMA BEN BAKIYORUM”

Evinde hiçbir eşyası, sabit bir geliri ve yardım edecek kimsesi olmamasına karşın torununa bakan Hazal Çapar, evlenip boşanan kızının çocuğu olan Hazal’a da 2 aylıkken bakmaya başladığını, anne babasının bile destekte bulunmadıklarını söyleyerek; “Ben torunuma da bakıyorum 2 aylıkken annesi bana bıraktı şimdiye kadar ona bakıyorum. Kimse destek olmuyor. Torunumun babası bile ona bakmıyor. Kimse destekte bulunmuyor. Engelli oğlumun maaşı ancak ona yetiyor. Torunuma da destek olamıyorum o da mağdur bende mağdurum evimde kapı bile yok yardım ve destek bekliyorum yetkililerden” şeklinde konuştu.

BİHA

30 Haz 2021 - 18:00 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Başından sonuna hırsızlık - Allah yardımcın olsun. Birileri yüzlerce trilyon götürüyor bir diğeri haklarında soruşturma bile yapmıyor. Fakirinde durumu bu işte.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Haziran 18:00
01

ömer çiftci - laf olsun diye yazı yazma elinden geliyorsa yardım et gıybet etme

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Haziran 18:00

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi