Urfa'daki firma, 300 ailenin gıda ihtiyacını üstlendi!

Dünyayı saran koronavirüs pandemisinin etkilerini azaltmak için Cumhurbaşkanı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na bir destek de Şanlıurfa’da tekstil ve yağ sektöründe faaliyet gösteren FEDBAY Grup’tan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine harekete geçen FEDBAY, 300 ailenin bir aylık temel gıda ihtiyaçlarını üstlendi.

Urfa'daki firma, 300 ailenin gıda ihtiyacını üstlendi!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası, ülke genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da karşılık bulmaya devam ediyor.

Tekstil ve Yağ sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Fedbay Tekstil ve Yağ İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de kampanyaya önemli bir katkı sağlayarak destek oldu. 300 ailenin bir aylık temel gıda ihtiyaçlarını karşılayarak bu kampanyaya katıldıkları ifade eden FEDBAY GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Fedayi Baytekin, bu zorlu günlerde devletin ve milletin yanında bulunmayı milli bir görev olarak gördüklerini belirtti.

“Millet olarak sorunları birlikte çözme, dayanışma, paylaşma ve yardımlaşmayı ön planda tutan bir geleneğe sahibiz. Gelişmiş ülkelerin aksine, biz ihtiyaç olsun veya olmasın kenetlenmeyi ve elbirliği ile sorunlarımızın üstesinden gelmeyi düstur edinmiş bir milletin fertleriyiz. Bizi onlardan ayıran bu güzel ve kadim kültürümüzdür. Bu günleri de yine bu duyarlılıklarımızla atlatacağımıza inanıyorum” diyen Baytekin, milletin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında 300 ailenin birer aylık temel gıda ihtiyaçlarına denk gelen tutarı bakanlık tarafından açılan hesap numarasına aktardıklarını dile getiren Baytekin, vatandaşları bu salgını kısa sürede atlatmak için evde kalma konusunda daha hassas davranmaya davet etti.

“Sevdiklerimizden uzak kalmamak için lütfen evde kalalım” diyerek sözlerini tamamlayan Baytekin, kampanyaya destek olan tüm kurum, işletme ve şahıslara da teşekkür etti.

AJANS URFA

01 Nis 2020 - 16:39 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi