Urfa'da korku dolu anlar! Fırtına hastaneyi vurdu

Şanlıurfa'da dün akşam etkili olan fırtına ve sağanak yağış Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini de vurdu. Fırtınada ağaçlar devrilirken, acil servisin girişinde de hasar oluştu.

Urfa'da korku dolu anlar! Fırtına hastaneyi vurdu
Urfa'da korku dolu anlar! Fırtına hastaneyi vurdu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa ve ilçelerinde dün akşam yağmur ve fırtına etkili oldu. Kent genelinde birçok noktaya yıldırım düşerken, ağaçlar devrildi, yangınlar çıktı.

Meydana gelen afette Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde fırtına etkili oldu.

Ağaçları yıkan fırtına, hastanenin acil servis girişine de zarar verdi.

Fırtınanın dinmesinin ardından Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Oymak ve Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet Akif Altay, bölgede incelemelerde bulundu.

Olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar oluştuğu ifade edildi.

İşte o anlar:

BİHA

10 Haz 2019 - 09:45 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi