URBİT Üyeleri öğrencilerle buluştu: Urfa, bisiklet için uygun!

Urfa Bisiklet Topluluğu Üyeleri ile Şanlıurfa'daki öğrenciler bir araya geldi.

URBİT Üyeleri öğrencilerle buluştu: Urfa, bisiklet için uygun!
URBİT Üyeleri öğrencilerle buluştu: Urfa, bisiklet için uygun!
Haber albümü için resme tıklayın

Urfa Bisiklet Topluluğu (URBİT) üyeleri, DSİ 15. Bölge Müdürlüğü önünde buluşarak Çamlıca Kolejine doğru pedal çevirdi.

URBİT üyeleri okula vardığında, öğrencilerin hafta sonu denemesinde olması dolayısıyla havanın ve bahçenin tadını voleybol oynayarak çıkardı. Deneme sınavından sonra bir araya gelen URBİT üyeleri ve öğrenciler, bir süre sohbet etti.

URBİT Başkanı Mehmet Aslan, topluluğun faaliyetleri hakkında öğrencilere kısa bir bilgi verdi. Aslan, küçük bir grupla başlayan bisiklet topluluğunun geniş bir kitleye ulaşmayı başardığını, her Salı akşamı bir araya geldiklerini, ulusal ve uluslararası etkinliklerde Şanlıurfa'yı temsil ettiklerini belirtti.

Etkinliklerine katılmak isteyen 18 yaşın altındakilerin ise ebeveynleri ile ya da ebeveynlerinin muvafakatnameleri ile katılabileceklerini söyledi. Aslan, Şanlıurfa’nın bisiklet için uygun bir şehir olduğunu ancak bisiklet yollarının olmamasından dolayı sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti.

Çamlıca Koleji Kurucusu Mehmet Ercan da yaptığı konuşmada URBİT üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. Ercan, bisikletin doğa dostu bir araç olduğunu belirterek "URBİT Şanlıurfa’da bu konuda bir farkındalık oluşturmayı başarmıştır. Genci, yaşlısı, bayanı, erkeği artık rahatlıkla bisiklet sürmeye başladı. Bisiklet kullananların sayısı her gün artıyor. Belediyeler artık bisiklet yolları planlayıp yapıyorlar. Biz de okul olarak bu anlamda üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin içerisinde bulunmasını önemsiyoruz" dedi.

Etkinliğin ardından URBİT üyeleri tekrar bir araya gelmek dileğiyle Yeşil Çamlıca Kampüsünden ayrıldı.

AJANS URFA

# URBİT

01 Kas 2020 - 11:09 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi