Şanlıurfalıları nasıl bir hava bekliyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Şanlıurfalıları önümüzdeki günlerde yağışlı ve parçalı bulutlu günler bekliyor.

Havaların bir açık bir kapalı olduğu bugünlerde Şanlıurfa’da nasıl bir havanın etkili olacağı merak ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) sitesinden alınan bilgilere göre Şanlıurfalıları 4 gün boyunca yine dengesiz havalar karşılayacak.

Önümüzdeki günlerde termometreler en düşük -1 , en yüksek 11 dereceyi gösterecek. Yarın 0 ila 10 derece arasında değişen havalar ile kentte hafif sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Cuma günü de 1 ila 5 derece arasında olup, hava yine yağışlı olacak.

Hafta sonu ise havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, Cumartesi termometreler -1 ila 8 arasında, Pazar günü 0 ila 11 derece arasında değişecek.

AJANS URFA

22 Oca 2020 - 12:11 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi