Şanlıurfa'da yine sosyal mesafeye uyan yok!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların sosyal mesafeye dikkat etmesi konusunda çağrılar yapılırken, bu çağrı Şanlıurfa'da yine karşılıksız kaldı.

Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs, Türkiye'de de yayılmaya devam ediyor.

Salgına karşı alınan tedbirler kapsamında evde kalın ve sosyal mesafeye uyun çağrıları yapılırken, Şanlıurfa'da bu iki çağrı da karşılıksız kalıyor.

Pazar yerleri, bankalar, ATM'ler derken, şehir içi otobüslerinde de yoğunluk yaşanıyor ve sosyal mesafe kuralı hiçe sayılıyor. Yaşanan yoğunluk ise özellikle özel halk otobüslerinde görülüyor.

Vatandaşlar otobüslerde yine yanyana otururken, yaşanan bu durum tepki topluyor.

AJANS URFA

28 Nis 2020 - 18:40 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Urfalı Zaza - Biz kendimizi kandırmaya devam edelim. Bu virüsten korunmak ciddiyet istiyor. Vatandaşta bu bilinç oturmadı. Belediye pazar girişlerine dezenfektan koyuyor, bir saat sonra bittimi, bitti. Devamı yok. Sanki pazar bir saat açık kalacak. Birde fırınların imalat ve lavaboları kontrol edilmeli. Bazı tuvaletler camii tuvaletinden bile pis.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 18:40

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi