Şanlıurfa'da okullar tatil olacak mı?

Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yarın yaşanacak su kesintisi nedeniyle 'okullar da tatil olur mu?' sorusu akıllara geldi.

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde, ŞUSKİ tarafından Çevik Kuvvet Köprülü kavşak inşaatında yürütülecek çalışmalar sebebiyle Karaköprü ve Haliliye'deki bazı mahallelere su verilemeyeceği açıklandı.

Yapılacak olan çalışmalar nedeniyle 30 Eylül günü 23.00'de su kesintisi yaşanacak ve sular 1 Ekim günü 17.00'de yeniden verilebilecek.

Alibaba, Akbayır, Batıkent, Merkez, Çankaya, Şenevler, Karşıyaka, Akpıyar, Esentepe, Hamidiye, Refahiye, Ulubatlı ve Osmangazi mahallelerinde yaşanacak su kesintisi sonrasında okulların tatil olup, olmayacağı sorusu gündeme geldi.

Birçok okulun bulunduğu mahallelerde, kesintiden dolayı sıkıntıların yaşanabileceği belirtilirken, bu konuda nasıl bir çalışma yapılacağı ise merak ediliyor.

BİHA

29 Eyl 2019 - 11:20 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

Gülseren atan. - Zaten adam akıllı bir iş olmadığı urfada ya elektrik ya şu kesilir perişan olduk yarın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 11:20
03

Ersen Tekbayrak - Tatil olaması lazım. Hem öğretmen hem de öğrenciler mağdur olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 11:20
02

R. Yükkaldıran - Karaköprü doğukentte haftada en az 2 kez sular kesiliyor. Gelen suda sürekli klorlu geliyor. İlgililere duyrulur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 11:20
01

Hakan - Hafta sonu şuski uyusun milleti perisan etain öğrencileri peeiean etsin SONRA DUYURU SOSYAP MEDYADAN YAPILDI DIYE 153 BEYAZ MASA SOYLUYOR GERIZEKLIMISINIZ HERKEWIN SOSYAL MEDYASIMI VAR HIZMETTEN YOKSUN URFA BUNDA DA PERISAN EEIN INSANLARI BELEDIYE SEN MEMLELETI 10 YIL GERI GOTURMEYE DEVAM ET BAKALIM ..KADRO YA BAKARSANIZ ANLARSINIZ OLAN UTFAYA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 11:20

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi