Sağlık çalışanlarından kan bağışı kampanyasına destek

Koronavirüs salgınının ortaya çıkması ve ardından Ramazan ayının başlaması sonucu kan bağışında yaşanan kritik düşüş üzerine Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile başlatılan Kan Bağışı kampanyasına ilk destek sağlık çalışanlarından geldi.

Sağlık çalışanlarından kan bağışı kampanyasına destek
Sağlık çalışanlarından kan bağışı kampanyasına destek
Haber albümü için resme tıklayın

Kan stok seviyelerinin Türkiye genelinde azalmasıyla ortaya çıkan ihtiyaç nedeniyle Kızılay Başkanı tarafından yapılan çağrıya Şanlıurfa’da cevap sağlıkçalışanlarından geldi. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş öncülüğünde sağlıkçıların ilk andan itibaren katılımıyla Şanlıurfa genelinde kan bağış seferberliği başladı.

Kızılay kan bağış noktasını ziyaret eden Sağlık Müdürü Erkuş, kan ve ürünlerine her zaman ihtiyacın olduğunu, Ramazan ve koronavirüs salgını nedeniyle bağışların azaldığı bugünlerde kan bağışının daha büyük önem arz ettiğini söyleyerek, destek olan sağlık çalışanları ve Şanlıurfa halkına teşekkürlerini iletti. Erkuş, “İhtiyaç halinde bulabilmek için sağlıklı iken kan bağışında bulunulması için vatandaşlarım da kan bağışı kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

BİHA

04 May 2020 - 11:37 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi