Nikah salonları ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanlığı koronovirüsle mücadele kapsamında hazırlanan ‘normalleşme planı’ takvimine göre tedbir amaçlı hizmetlerini askıya alan nikah salonlarının 1 Haziran’dan itibaren azami yüzde 25 kapasitelerinin aşılmaması şartıyla kademeli olarak açılması öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan koronavirüs sonrası hayatın nasıl normalleşeceğine ilişkin yol haritası belirlenmişti.

Normalleşme planı’ yurt içinde ve yurt dışında salgının seyrine bağlı olarak ‘dinamik’ bir şekilde yürütülecek. Evlenecek birçok insanı yakından ilgilendiren kuaför, gelinlik ve nişan elbisesi satan yerler ve düğün salonları gibi mekanların bazıları için adımlar atılırken yeni evlenecek binlerce insanı yakından ilgilendiren nikah salonlarının da kademeli olarak açıklaması öngörülüyor.

‘Normalleşme planı’na göre 1 Haziran 2020’den itibaren nikâh salonlarının azami yüzde 25 kapasitesinin aşılmaması şartlarına uyarak kademeli açılması öngörülüyor.

BİHA

16 May 2020 - 13:05 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi