İşte Urfalılara özel 'Sevgililer Günü' hediyesi!

Şanlıurfa'da Ezelhan Et, kentin önemli lezzetlerinden birisi olan ciğerin, 14 Şubat Sevgililer Günü için en güzel hediye olduğunu anlatan bir video hazırladı.

İşte Urfalılara özel 'Sevgililer Günü' hediyesi!
İşte Urfalılara özel 'Sevgililer Günü' hediyesi!
Haber albümü için resme tıklayın

14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde vatandaşlar hediye telaşına düşerken, Ezelhan Et, hazırladığı video ile Şanlıurfalılara önemli bir öneride bulundu.

Vatandaşların bazıları çiçek, bazıları çikolata ve buna benzer hediyeler alırken, Ezelhan Et 14 Şubat için en güzel hediyenin ciğer kebabı olduğu anlatılan bir video paylaştı.

Paylaşılan videoda kar altında ciğeri hazırlayan usta, "14 Şubatta en güzel hediyeyi sizlere sunmak için biz Ezelhan olarak, Urfalıların en güzel hediyesi ciğer şiş yapacağız. Şanlıurfa'da sevgiliye en güzel hediye" sözlerine yer veriyor.

İşte kar altında ciğer pişiren ustanın videosu:

13 Şub 2020 - 15:38 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

06

AYŞE GÜLNAZ - Farklı bir bakış açısı, güzel video

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 15:38

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi