Gazilere anlamlı ziyaret!

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Şanlıurfa Gençlik Merkezi öğrencileri Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Şanlıurfa Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençler katıldı. Burada gençler, gaziler ile sohbet ederek onların anılarını dinledi. Şanlıurfa Gençlik Merkezi gönüllüleri Şanlıurfa’nın vazgeçilmez tatlarından olan çiğköfte yoğurarak gazilere ikram etti.

Kıbrıs ve Kore gazilerinin yaşadıklarını birinci ağızdan öğrenmek istedikleri için böyle bir ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Emrah Yaşar“ Kıbrıs ve Kore gazilerinin yaşadıklarını birinci ağızdan dinlemek istedik. Çünkü gazilerimiz o dönemlerin tanıklarıdır en yalın ve doğru bilgiyi onlardan edinebiliriz diye düşündük. Gazilerimiz yaşadıklarını gençlerimizi heyecanlandırdı. Bunun yanı sıra Gazilerimize duyduğumuz saygıyı ve verdiğimiz değeri de göstermek istedik. Bu etkinliği düzenleyen Şanlıurfa Gençlik Merkezi personelime ve bu etkinliğe katılan tüm gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan açıklamaya göre; Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Keskin ise gençlerle gaziler arasında gönül köprüsü kurduklarını söyledi.

Müdür Keskin, gerçekleştirilen ziyaretin gençlerin ortak kararı olduğu aktararak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gençlerimizin ortak kararı ile Gaziler Derneğine ziyaret kararı aldık. Gazilerimizle beraber oturup sohbet ettik, anılarını dinledik. Gençler bilmedikleri birçok gerçek hikayeyi Kıbrıs ve Kore gazilerinden dinledi. Bu anlamlı ziyaretleri devam ettirip gençlerimizle gazilerimiz arasında gönül köprüsü olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

02 Şub 2017 - 11:17 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi