Beyazgül açıkladı:Ankara'da talep ediyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençlik merkezlerinde ve kadın destek merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Beyazgül açıkladı:Ankara'da talep ediyoruz
Beyazgül açıkladı:Ankara'da talep ediyoruz
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir bünyesindeki eğitim kurslarını inceleyerek kursiyerlerle buluştu. Gün boyu şehrin birçok farklı noktasındaki eğitim merkezlerine temaslarda bulunan Beyazgül, spor, eğitim, Kur'an-ı Kerim ve çeşitli meslek gruplarına yönelik çalışmalara katılan kursiyerleri dinleyerek talep ve önerileri not aldı. İncelemelerinde vatandaş diyaloglarına önem veren Beyazgül, “Biz, birlikte büyük bir aileyiz. Genciyle, kadınıyla ve her kesimden hemşerilerimiz ile şehrimizi çok daha güzel, daha da yaşanabilir seviyelere getireceğiz” dedi.

‘ANKARA İLE TEMASTA BULUNARAK BU PROJELERİ ARTTIRACAĞIZ’

Büyükşehir bünyesindeki 11 kadın destek merkezinde 8 bin vatandaşın yararlandığını sözlerine ekleyen Başkan Beyazgül, “Merkezlerimizi gezdik, çalışmaları yerinde inceledik. Kursiyerlerimizle tanıştık ve merkezlerimizin daha da verimli olabilmesi için ‘neler yapabiliriz?’ diyerek kursiyerlerimizin de istihdam konusundaki talep ve önerilerini dinledik. Bununla birlikte biz, Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın değerler eğitimine önem veriyor ve onların eğitim ve sporla iç içe olmasını istiyoruz. Yaş ortalaması 19,5 olan şehrimizde gençlerimize yönelik projelerimizi arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Merkezlerimize olan ilgi ve alaka bizlerin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Urfa'mızı daha da ileriye götürmek buralardan başlayacak. Ankara temaslarımızda da gençlerimize yönelik merkezlerin ve projelerin muhakkak suretle arttırılmasını talep ediyoruz. Bu anlamda merkezlerimizde canla başla emek veren tüm çalışma arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Beyazgül, temaslarının ardından kavurucu sıcaklarda serinlemek için yine büyükşehir bünyesindeki havuzlardan ücretsiz bir şekilde yararlanan gençleri ziyaret ederek, yüzme kurslarını yerinde inceledi.

BİHA

15 Ağu 2019 - 15:40 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

butul - Evet zeynel abidin goren de seni çok merhametili zanneder kusara bakma senin merhametin yok tür ancak sizler kendinizi kandirmiş olursun senin bitmeyen projelerin den sıkıldık artık önce işsiz insanlar çare bul evde oturmuşlar iş güç yok sen önce onlari işe köy sonra ben bunu yaptim de bence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 15:40
01

butul can - Sen boş konuşman insanları kandiramaz ancak seçim zamanı yaparım ederim dediniz başka içrahat yok çünkü koltuğa geldiklerinizde herşey orda bitiyor vaatlerde gidiyor maalesef hangi milletin hangi talebi gerçek ettiniz çok merak etim zeynel efendi halkı kendine yalvartmaktan hiç birseye yaramadiniz ki ancak ortada bıraktınız sizin imaninz ek siz bence önce söz veripte ortada biraktiniz sizden ne çıkar koca bir hiç

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 15:40

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi