Viranşehir’de stabilize yol çalışması devam ediyor

Viranşehir Belediyesi ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları, yol yapım çalışmaları ve yeşillendirme çalışmaları yapan Viranşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde de stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor.

Viranşehir’de stabilize yol çalışması devam ediyor
Viranşehir’de stabilize yol çalışması devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Yağmurlu kış aylarında vatandaşların ulaşım sıkıntısı çekmemesi için bahar ve yaz aylarında çalışma başlatan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, özellikle ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan kırsal mahallelerin tespit edilip, bu sorunların derhal giderilmesi talimatını verdi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Yenice Mahallesi stabilize yol çalışmasına başladı. Kış aylarında ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla başlatılan çalışmalarda plan ve program dahilin de birçok kırsal mahalle yolu tamamlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü, yapılan çalışmaların aksamadan devam edeceğini ifade etti.

Ekinci: “Viranşehir Belediyesi olarak halkımızın tüm taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Viranşehir Belediyesi Ak parti hizmetleri ile tanışıyor. İlçe merkezinde ve kırsal alanlarda çalışmalarımız bu bahar ve yaz aylarında temposunu düşürmeden devam edecek” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların şu an yapıldığı Yenice Mahallesi sakinleri ise Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Mahalle sakinleri; “Mahallemizde daha önce böyle bir çalışma yapılmadı. Kış aylarında yollarımız çamur deryasına dönerdi. Yapılan hizmetler için Başkanımız sayın Salih Ekinci ve Belediye personellerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

30 Nis 2020 - 17:09 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi