Viranşehir'de dezenfekte istasyonu kuruldu

Viranşehir’de, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında araç dezenfektan istasyonu kuruldu.

Viranşehir'de dezenfekte istasyonu kuruldu
Haber albümü için resme tıklayın

Viranşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünce ortak yürütülen koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Yenişehir Mahallesi Spor kompleksi önünde kurulan dezenfektan istasyonunda araçlar ücretsiz olarak dezenfekte ediliyor.

Araç dezenfekte istasyonu hafta içi her gün 09.00 ile 18.00, Cumartesi günü ise 09.00 ile 12:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Dezenfektan istasyonunu ziyaret eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, "Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu güne kadar dezenfekte ve hijyen çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu çalışmalara bir yenisini de ekledik. Yenişehir Mahallesi Spor Kompleksi önünde araç dezenfekte istasyonu kurduk. Araç sahibi tüm vatandaşlarımız hafta içi her gün saat 09.00 ile 18.00 arası Cumartesi günü ise öğleye kadar işlemini ücretsiz bir şekilde yapabilirler" dedi.

Verilen hizmetten memnun olduklarını söyleyen araç sahipleri, belediye ekiplerine teşekkür etti.

BİHA

08 Nis 2020 - 13:45 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi