Maske denetimi: Zabıta, esnaf ve vatandaşı uyardı!

Viranşehir Belediyesine, bağlı zabıta ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske kullanımı konusunda denetimlerini sıklaştırdı.

Maske denetimi: Zabıta, esnaf ve vatandaşı uyardı!
Maske denetimi: Zabıta, esnaf ve vatandaşı uyardı!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde hayvan pazarı, çarşı, AVM, lokanta, berber ve işletmelerde çalışanlar denetleniyor. Dünyada etkisi devam eden koronavirüs salgının karşı mücadele veren belediye ekipleri, virüsten korunmak için alınacak tedbirlerden olan maske takma zorunluluğu konusunda vatandaşları uyarıyor.

Viranşehir Belediyesi yayın bürosundan sık sık anonslar yapılarak vatandaşların maskesiz dışarı çıkmaması konusunda uyarılar yineleniyor.

Öte yandan son olarak zabıta ekipleri, maskelerin doğru kullanılması için bir çalışma başlattı. Maskelerin çene altına takılmasının sağlık açısından sakıncalı olduğunu belirten ekipler, maskenin ağzı-burnu kapatacak şekilde takılmasının sağlıklı olduğunu iletti.

Halk sağlığı için gerekli olan tüm tedbirler konusunda hassas davrandıklarını belirten Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde maske takmak evden çıkma ile başlıyor. Bu nedenle berberler, kuaför salonları halkın alış veriş yaptığı AVM denetimlerde tarihi geçmiş olan ürünleri maske kullanımı konusunda denetimler yapıyoruz. Bu denetimlerde kurallara uymayanlara ceza kesmek zorunda kalıyoruz. Hem vatandaşlarımızdan hem de halkımızdan ricamız maske kullanımı konusunda hassas davranılması. Bu ve diğer tüm tedbirleri sıkı sıkı aldığımızda eski özlediğimiz güzel günlere daha çabuk döneceğiz” ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

29 Haz 2020 - 12:32 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi