İmar planı meclisten geçti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında Viranşehir’in 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon nazım imar planı meclisten geçerek onaylandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayının 5. toplantısı gerçekleşti. Toplantı, Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi. Oturumda Viranşehir’in 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon nazım imar planları meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

Mecliste geçen ay da ilçenin 1/5000 ölçekli ilave ve revizyon nazım imar planı kabul edilmişti.

EKİNCİ: “HİÇBİR VATANDAŞIMIZ MAĞDUR OLMAYACAK”

İmarla ilgili emeği geçenlere teşekkür eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, şu ifadeleri kullandı:

“Viranşehir ilçemizin 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon nazım imar planı ilana çıkıyor. Bu konuda emeği geçen İmar ve Komisyon Daire Başkanlığına ve tüm üyelerine, Büyükşehir Belediyesinin meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Hakikaten iki yıldır çok büyük bir enerji sarf ederek bu imar buralara geldi. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için mücadele edeceğiz.”

KAYTAN: “VİRANŞEHİR’E HAYIRLI OLSUN”

Mecliste alınan her kararın önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Vekili Ahmet Kaytan da şunları söyledi:

“Meclisten geçen bütün kararlar önemli. Bugün alınmış olan çok önemli bir karar var. Geçen ay Viranşehir ilçemizin 1/5000’lik nazım imar planı kabul edilip askıya çıkmıştı, bunun itirazları değerlendirildi. 1/1000’lik de bugün kabul edilmiş oldu. Bu karar bütün Viranşehir’e hayırlar getirmesini diliyorum.”

BİHA

15 Eki 2021 - 17:47 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Bozan - Siz ne olacaksınız,imar plânınız ne olacak kenti ne hale getirdiğinizden belli oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 17:47
01

Urfalı 2 - BU viranşehirin kaçıncı onayı. bir türlü imar açılmadı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 17:47

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi