İlçede bir ilk! Geceyi ayakta geçirdiler

Cumhuriyet tarihinde ilk kez Viranşehirli bir kişinin bakan olması ilçede sevinçle karşılandı.

VİRANŞEHİR - Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Nureddin Nebati'nin, Bakan Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı'na getirilmesi baba ocağı Viranşehir'de başta yakınları olmak üzere vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Cumhuriyet tarihinde ilk kez ilçeden bir kişinin bakan çıkmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden ilçe halkı, geceyi sevinçle geçirdi.

Lise yıllarına kadar Viranşehir'de yaşadığı öğrenilen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yakınları ilçede çiftçilik yapıyor.

Bakan Nebati, ilçede çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle biliniyor.

EKİNCİ: "EKONOMİNİN FETHİ NUREDDİN NEBATİ BAKANIMIZLA OLACAĞI İNANCINDAYIZ"

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Nebati’nin bakan olmasını sevinçle karşıladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"İlçemizde ilk kez bir kişinin bakan çıkmasından dolayı çok gururlu ve sevinçliyiz. Bakanımız da gerçekten işin ehli bir yapıya sahip birsidir. Ekonomimizi çok iyi yerlere getireceğine inancımız vardır. 200 bin nüfuslu ilçemizde birinin bakan olması hepimizi gerçekten çok sevindirdi. Dün geceden beridir sevinçten yatamadık. İlçemize pozitif ayrıcalık yapmasını bekliyoruz. Sayın bakanımız liseyi bitirip evlendikten sonra İstanbul’a gitti. Aile olarak Viranşehir’de ticaretle uğraşıyordu. Burada babası esnaf ve tüccarlık yapıyordu. Ekonominin fethi Nureddin Nebati bakanımızla olacağının inancındayız."

KARAKIŞ: "İLÇEMİZE VE ÜLKEMİZE BÜYÜK KATKISI OLACAĞINA İNANIYORUZ"

Şanlıurfa'da ve Viranşehir'de halkın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebatti'nin atanmasının sevincini yaşadığını aktaran Nurettin Karakış ise "Cumhuriyet tarihinde ilk kez ilçemizden birisinin önemli bir göreve gelmesinin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Onun başta ilçemiz olmak üzere Türkiye’ye büyük katkısı olacağına tam inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

BİHA

#

02 Ara 2021 - 14:54 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Yalan ülkesi - Aaah urfa ahhh. Sen daha çoook geride kalırsın. Nurettin bey şimdiye kadar partide çokmu pasif bir konumdamıydı sanki. Hani urfa ya ne faydası oldu. Abdulkadir önen çin elçisi ve partide oda aktif roldeydi hani urfaya ne faydası var. Halen 15 yıldır çözülmeyen sorunları var urfanın. Bir uyduruk çevik kuvvet yolu için bile 50 defa Ankarada gidilmedik yer kalmadı. Kuzeybatı çevreyolu kaç yıldır açılmayı bekliyor. İşadamı Nurettin beyin urfadaki istihdamları neler. Tugayın taşınması kaç yıldır bekliyor. Şehir hastanesi yılan hikayesi değilmi. Akçakale yolu genişletme neden durmuş. Fakıbaba bizzat çevre şehircilik bakanı ile beraber demedimi 2020 sonunda kesin yeşildirek projesine başlıyoruz diye. Binali bey dememişmiydi urfa cazibe merkezi olacak diye. Hani urfa ya hayvanat bahçesi botanikpark nerdeee. Genç nüfusun fazla olan urfa ya sanayi endüstri büyüteceğiz diyenler nerde. Karaköprü ye üniversite lazım diyen mevcut belediye başkanı hani nerde. Ah urfam vah urfam sen bu aşiretçilikten kurtulmadığın aklınla oy kullanmadığın müddetçe dahaaa çook beklersin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Aralık 14:54

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi