Kız öğrenci yurdu için Şanlıurfalı iş insanından bağış

İlim Yayma Cemiyeti tarafından hizmete sunulacak kız öğrenci yurdu için Şanlıurfalı iş insanı Necati Demirkol bağışta bulundu ve "Öğrencilere kucağını açan, onları barınma ve burs olanakları ile destekleyerek topluma kazandıran cemiyetin faaliyetlerine katkı babında bir yardımda bulunduk" dedi.

Kız öğrenci yurdu için Şanlıurfalı iş insanından bağış
Haber albümü için resme tıklayın

İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa'da ihtiyaç duyulan kız öğrenci yurdunu hizmete sunacak.

Bugün, cemiyetten bir heyet Şanlıurfa'da faaliyete alınacak Zübeyde Demirkol Kız Öğrenci Yurdu için bağışta bulunan hayırsever Necati Demirkol'u ziyaret etti ve bağış için protokol imzalandı.

Ziyarette Cemiyet Genel Başkanı Yusuf Tülün, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve Şanlıurfa Şube Başkanı Cüneyd Altıparmak yer aldı. İmzaların ardından bir açıklamada bulunan hayırsever iş insanı Demirkol "İlim Yayma Cemiyeti ülkemizin mümtaz bir sivil toplum kuruluşudur. Öğrencilere kucağını açan, onları barınma ve burs olanakları ile destekleyerek topluma kazandıran Cemiyetin faaliyetlerine katkı babında bir yardımda bulunduk, buna vesile olanlara teşekkür ediyorum. Urfa ilim yayma cemiyetinin çalışmalarını yakından izliyor ve beğeniyorum. Sunduğumuz bu destek nedeniyle iki nenemin de ismini yaşatmak istediklerini söylediler mutlu oldum. Bugün de beni ziyarete geldiler Allah herkese böyle hayırlar yapmayı nasip etsin" dedi.

Genel Başkan Tülün ise iş insanı Demirkol'a teşekkür ederek "Faydalı çalışmalar ile bu ülkeye hizmet ediyoruz. Bugün Necati bey bizlere katkı sundu bizde bunu bir protokole bağlamak ve kendisine teşekkür etmek için geldik, Allah razı olsun" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla da "Necati bey bu yardımı ile hem atalarının ismini yaşatacak hem de kızlarımızın barınmasına vesile olacak bu güzel bir hayırdır, bu tip hayırlar çok önemli kendisine teşekkür ediyoruz buna vesile olan şubemizi de tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Şube Başkanı Altıparmak da "Şehrimizin önemli bir açığı kız yurdu idi bunu gidermek bize nasip oldu. Necati beyin bu katkısı büyük bir katkıdır" sözleri ile iş insanı Demirkol'a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda cemiyet yetkilileri iş insanı Demirkol'a günün anısına hediye takdim etti.

BİHA

23 Oca 2021 - 00:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi