Viranşehir’de amatör küme sezonu açıldı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, amatör kümede oynanan Viranşehir Belediyespor ile Viranşehir Eğitim Gücüspor maçını izledi.

Viranşehir’de amatör küme sezonu açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Viranşehir Belediyespor ile Viranşehir Eğitim Gücüspor arasında Yeni İlçe Stadında oynanan Şanlıurfa Amatör Ligi 2019-2020 sezonun ilk maçını seyretti.

Maç öncesi hakemlerin ve iki takımın soyunma odasına giden Ekinci, maçın hakemlerine ve oyunculara çiçek takdim edip başarılar diledi. Yeni sezonun hayırlara ve başarılara vesile olmasını dileyen Ekinci, müsabakaların centilmence geçmesini temenni etti.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise, sezonun ilk maçında iki ilçe takımının karşılaşmasından duyduğu sevinci ve heyecanı dile getirerek, başta ilçe takımları olmak üzere tüm amatör takımlara başarılar diledi.

Ekinci ve Tekin yapılan konuşmaların ardından tribüne geçerek, taraftarlarla birlikte maçı izledi. Zevkli ve çekişmeli geçen ilçe derbisinde Viranşehir Eğitim Gücüspor, Viranşehir Beldespor’u 4-1 mağlup etti.

BİHA

07 Eki 2019 - 11:14 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi