Viranşehir Belediyespor’da hedef şampiyonluk

Viranşehir Belediyspor tarihinde ilk defa bölgesel ligde mücadele edecek. Viranşehir ekibinin hedefi ligde iyi mücadele ortaya koyarak 3. lige yükselmek.

Viranşehir Belediyspor, bölgesel ligde mücadele edecek. Viranşehir ekibinin hedefi iyi mücadele ortaya koyarak, Bal Ligi'nde şampiyon olup, 3. Lige yükselmek.

Tek hedefimiz var oda şampiyonluk olduğunu belirten Viranşehir Belediyespor Sportif Direktörü Mahmut Çetin, "Transferlerimizi yaptık. Bizim bu yolda tek bir hedefimiz var, şampiyonluk. İnşallah 30 yıllık özlemi 3. lig hasreti bitireceğiz. Her konuda yanımızda olan, başarılı olmamız için maddi manevi desteği bizden esirgemeyen belediye başkanımız Sayın Salih Ekinci beye teşekkür ederiz. İnşallah bizde şampiyon olup üçüncü ligde çıktığımızda kupayı başkanımıza hediye edeceğiz" dedi.

“İNŞALLAH SEZON SONUNDA KUPAYI VİRANŞEHİR’E GETİRECEĞİZ”

Lige hazır olduklarını dile getiren Viranşehir Teknik Direktörü Alladdin Tutaş, "Takım olarak lige hazırız. Ne kadar maçlar ertelense de hızlandırmış bir lig olunsa da biz yine de hazırız. Yaklaşık 6 aydır ben Viranşehir'e geldim. Gerek Viranşehir futbol severler gerek ilçedeki Diğer kulüp başkanları herkes bize yardımcı oluyor. Yani hepimiz Viranşehir Belediye spor’un şampiyon olması için mücadele ediyoruz. İlçe olarak her kesimde bize destek var. İnşallah bizde sezon sonunda kupayı Viranşehir’e getireceğiz" şeklinde konuştu.

Viranşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Çelik ise, "Viranşehir sporseverlerin hepsi Viranşehir belediye sporun şampiyon olması için kenetlenmiş. Aile ortamı var bu birlik beraberlik ile inşallah Viranşehir’in 3. lig özlemini bitiririz. Futbolcularımız hazır, biz hazırız, ilçe hazır inşallah yolun sonu şampiyonluk olur" diye konuştu.

BİHA

#

28 May 2021 - 12:28 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi