Urfalılardan sert yorum: İnsan paylaşmaya utanır yahu!

Şanlıurfaspor'un yeni sezon öncesi kamp dönemi için paylaştığı fotoğrafa tepki gösteren taraftarlardan, "İnsan bu resmi paylaşmaya utanır yahu!" yorumları geldi.

Urfalılardan sert yorum: İnsan paylaşmaya utanır yahu!
Urfalılardan sert yorum: İnsan paylaşmaya utanır yahu!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, yeni sezon öncesi kamp dönemine girdi.

2019-2020 sezonu hazırlık çalışmaları için yola çıkan Urfaspor kafilesi, kamp döneminin ilk etabını Afyon'da geçirecek. Afyon'da yapılacak çalışmalar ile yeni sezona iyi başlamak isteyen takım, dün Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanı Mehmet Yılmaz'ın uğurlaması ile yola çıktı.

Sarı-yeşilli takımın o anları sosyal medyada paylaşması ise birçok tepkiye neden oldu. Takımın yolculuk öncesi çektiği hatıra fotoğrafında futbolcuların az sayıda olması ve takıma ait eşofmanların giyilmemesi eleştirilere neden oldu.

TARAFTARDAN SERT ELEŞTİRİ

Bu durumu eleştiren taraftarlardan, 'Kim futbolcu? Kim yönetici? Kim taraftar? İnsan bu resmi paylaşmaya utanır yahu! Takımı bu hale getirenler utanmalı' yorumları geldi.

İşte yorumlar:

Futbolcuların neden takıma ait eşofmanlar giymediği akıllara yine maddi sorunları getirirken, Şanlıurfalı olmayan futbolcuların memleketlerinden Afyon'a geçeceği öğrenildi.

Özlem DİKMEN/BİHA

17 Tem 2019 - 09:17 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi