Urfalı sporcuların büyük başarısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’na katılan Şanlıurfalı sporcular, 24 madalya kazandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası yarışları Sarısungur Göleti'nde düzenlendi. Bu yıl pandemi sebebiyle seyircisiz olarak gerçekleştirilen şampiyonada, genç sporcular kıyasıya yarıştı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilden 25 spor kulübünün katıldığı şampiyonada; 250 sporcu 200, 500, 1000 metre kulvarlarında çeşitli kategorilerde yarıştı. Şanlıurfa’dan yarışmaya katılan sporcuların 24 madalya ile döndüğü öğrenildi.

BEYAZGÜL TEBRİK ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şampiyonada başarı elde eden sporcuları kutladı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Beyazgül, “11-13 Haziran tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Durgunsu Kano Şampiyonası’nda Şanlıurfalı sporcularımız tam 24 madalya kazandı. Şehrimizin su sporlarında olan iddiasını kanıtlayan gençlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Milli Takım yolunda başarılar çocuklar!” ifadelerine yer verdi.

BİHA

14 Haz 2021 - 12:07 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi