Urfa temsilcisi seriyi bozmadı: Ligin lideri...

Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Haliliye Belediyespor, ligin 6’ncı haftasında konuk olduğu Akkuş Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu.

Urfa temsilcisi seriyi bozmadı: Ligin lideri...
Haber albümü için resme tıklayın

Lige hızlı bir giriş yapan Haliliye Belediyespor galibiyet serisini bozmadı. Ligin 6’ncı haftasında deplasmandan Ordu ekibi Akkuş Belediyespor ile karşılaşan Haliliye Belediyespor 3-0’lık skorla liderliğe yükseldi.

Akif Gürgen yönetimindeki konuk ekip Haliliye Belediyespor; 21-25, 18-25 ve 23-25’lik setlerle Ordu ekibini 3- 0 mağlup etmeyi bildi. Alınan bu sonuçla ligdeki puanını 13’e çıkaran Haliliye ekibi, ligin de birinci sırasına yükseldi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Başantrenör Akif Gürgen, “Bizim hedefimiz belli öncelikle play off’a girmemiz gerekiyor ki sonraki hedeflerimizi gerçekleştirelim. Her şeyi adım adım yapmayı düşünüyoruz. Şuna belirlediğimiz yerdeyiz. Çocuklara çok teşekkür ediyorum. Özveri ile çalışıyorlar. Yöneticilerimiz yanımızda halkımızı da bekliyoruz. Urfa’da şu takımı Efeler ligine çıkartabiliriz. Gönülden söylüyorum bu çocuklara herkes yardımcı olsun iyi günde kötü günde. Şuna kadar bizi mahcup etmediler. Önünüzdeki hafta çok önemli bir maçımız var tüm Urfa halkını maça bekliyoruz. Onlar oldu mu çocuklara daha çok rahat oynuyorlar” dedi.

Haliliye Belediyespor, ligin 7’nci haftasında 23 Kasım 2019 saat 13:00'da 11 Nisan Spor Salonunda Bingöl ekibi Solhanspor ile karşılaşacak.

BİHA

17 Kas 2019 - 14:01 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi