Urfa'dan renkli görüntüler! Turnuvada buluştular

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Dart Turnuvası, final müsabakaları ile tamamlandı. İki gün süren kıyasıya mücadeleler renkli görüntülere sahne oldu.

Urfa'dan renkli görüntüler! Turnuvada buluştular
Urfa'dan renkli görüntüler! Turnuvada buluştular
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’nin en genç illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da gençlere yönelik faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere "Haydi Gençler Büyükşehir'deyiz" tatili hediyesi olarak Dart Turnuvası düzenledi.

Tek kategoride 120 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvanın startını veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sait Kaya, "Bu güzel organizasyon için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize ve AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kollarına teşekkür ediyorum. Programımız dart turnuvasıyla başladı, araksından masa tenisi turnuvası ve Kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışması yapılacak. Sömestr tatilinde gençlerimiz için, çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik olma kanaatindeyiz ve bu amaçla bu turnuvayı düzenliyoruz. Bütün gençlerimizi ve bütün çocuklarımızı Büyükşehir Belediyemizin tesislerinde bu olanaklarından faydalanmasını bekliyoruz. Bu vesile ile turnuvada derece alan sporcuları tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Dart turnuvasında Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya’ya AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Saraç da eşlik etti. Turnuvada Mahmut Demir birincilik, Muhammed Bilal Basmacı ikincilik, İbrahim Halil Ok üçüncülük, Muhammet Ali Çakmak ise dördüncülük derecesi ile müsabakaları tamamlayan sporular oldu.

Turnuvaya katılan sporcular ise organizasyondan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

BİHA

27 Oca 2020 - 08:45 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi