TFF'den flaş karar! Gol kuralı kaldırıldı

TFF Başkanı Nihat Özdemir, alt liglerde ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final, yarı final karşılaşmalarında deplasman golü kuralının kaldırıldığını açıkladı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, yeni sezon öncesi yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Özdemir, yaptığı açıklamada, 2021/2022 sezonunda alt liglerde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasman golü kuralının kaldırıldığını belirtti. UEFA’nın deplasman golü kuralını kaldırdığını vurgulayan Özdemir, “Türkiye Kupası'nın çeyrek finali sonrasını rövanşlı yapacağız. Bu maçlar ve alt liglerin play-off'ları için biz de o kuralı getirdik. UEFA'nın kurallarına uyum sağlamamız gerekiyor” dedi.

TFF 1. LİG'DE DE VAR UYGULANACAK

Bu arada TFF Başkanı Özdemir, ayrıca yeni sezondan itibaren TFF 1. Lig'de de VAR'ın uygulanacağını duyurarak, “25 A klasman hakemimiz olacak. VAR'A 7 yeni hakem gelecek. TFF 1. Lig'de de bu yıl VAR olacak” şeklinde konuştu.

BİHA

#

12 Ağu 2021 - 14:33 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi