Şanlıurfaspor’da şok üstüne şok! Başkan değişti…

Sıkıntılı günler yaşayan Şanlıurfaspor’da başkan değişti. Şanlıurfa Valisi Tuna’nın duruma müdahale ederek, hem hesapları mercek altına aldırması hem de yardım kampanyası başlatmasının ardından bu kez mevcut başkan İsmail Bağıban’ın yerine Emin Yetim getirildi.

Şanlıurfaspor’da son günlerde radikal değişiklikler yaşanıyor. Kümeye düşme tehlikesi geçiren takıma müdahale eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, ilk olarak işe hesapları kontrol etmesi amacıyla kulübe iç denetçi yollamakla başladı. Orhan Gündüz’ü kulüpte genel müdür olarak görevlendiren ve hesapları denetlemesini sağlayan Vali Tuna, dün de yardım kampanyası başlatmıştı. Belediyeler, odalar ve STK’lar üzerinden yardım desteğini halka yaymak isteyen Vali Tuna, oluşturulan komite aracılığıyla 20 ve 50 liralık stickerlar satışa çıkardı. Bugün de deplasmandaki rakibi Denizlispor karşısında 4-2’lik galibiyet elde eden takımda kötü kader değişmeye başladı. Morallerin düzelmeye başladığı kulüpte son radikal değişiklik ise kongreyle seçilen mevcut başkanın ayrılıp yerine Emin Yetim’in vekaleten başkanlığa geçmesi oldu. Bir süredir Fahri Başkan Mehmet Ekinci ile Bağıban’ın anlaşamadığı öne sürülüyordu. Bu değişiklik üzerine Bağıban’ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa ettiği bildirildi.

Yeni başkanı belirlemenin ise yönetim kurulunun toplanarak ikinci başkan olarak Emin Yetim'i seçmesi üzerine gerçekleştiği öğrenildi.

Mustafa PAYIK / AJANS URFA

19 Nis 2017 - 15:35 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi