Şanlıurfaspor yağmur altında çalıştı

Devre arası kamp döneminde 8. günü geride bırakan Şanlıurfaspor, bugün sağanak yağış altında çalıştı.

ŞANLIURFA –Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden Şanlıurfaspor, devre arası kamp dönemini Antalya'da günde çift idmanla sürdürüyor.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve ekibinin tüm futbolcularla birebir yakından ilgilendiği kampta takım genelinde moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözleniyor. 8. günü de geride bırakan ekip sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışa rağmen işi sıkı tutarak ısınma ve yüksek şiddette interval antrenman gerçekleştirdi.

“FORMAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAK İSİMLERİ TERCİH EDİYORUZ”

Kampı yarılayan ekibin sıkı bir antrenman süreci yaşadığını belirten Teknik Direktör Serdar Bozkurt "Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Hiç bir sıkıntımız yok. Havanın yağmurlu olmasına rağmen, koşu için özel izin aldık ve antrenman yaptık. Biraz sayımız azdı ama transferler yavaş yavaş geliyor. Ankara Demirspor maçına iyi bir kadro ile gireceğiz. Öte yandan görüştüğümüz ve transfer çalışmaları tamamlanmak üzere olan arkadaşlarımız var. Şanlıurfaspor formasını en iyi şekilde taşıyacak isimleri tercih ediyoruz. Camiamıza şampiyonluğu yaşatacak bir takım kurmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

BİHA

08 Oca 2022 - 15:55 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi