Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!

Ligde zor günler geçiren Şanlıurfaspor'da, istifa eden Ahmet Yıldırım'ın yerine altyapı hocası İhsan Karabulut teknik direktörlük koltuğuna oturdu.

Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!
Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da yeni Teknik Direktör İhsan Karabulut oldu.

Lige kötü başlayan ve maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren sarı yeşilli ekipte Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, 150 bin lira peşinatını da alarak görevini bırakmıştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından yönetim, altyapı hocası İhsan Karabulut'u teknik direktörlüğe getirdi.

İhsan Karabulut, 2016'dan bu yana kulübün altyapı takımlarında çalışıyordu.

URFA YORUMCU: İŞİN ÇOK ZOR...

Öte yandan Şanlıurfa ünlü spor yorumcusu Hayri Ülgen de Karabulut'un teknik direktör olduğunu belirten bir paylaşım yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfaspor’un başına getirilen Alt yapı hocası İhsan Karabulut hocama hem başarılar dilerim, hemde Allah yardımcın olsun. Bir kişiyi feda edeceklerdi seni getirerek haklarını kullandılar.. İnşallah hocam başarır diye bekleyeceğim ama işin çok zor can hocam.."

BİHA

12 Eyl 2019 - 12:03 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

MÜSLÜM GERGER - ZOR GÜNLERİN ADAMI İHSAN HOCA ŞANLIURFA SPORU BU KÖTÜ ZAMANINDA TEK SIRTLAYACAK OLAN HOCA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 12:03
01

burhan .. - işalah hocam başarılı olup takımı ligde tutacak Allah yardımcısı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Eylül 12:03

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi