Şanlıurfaspor taraftarları ve polis arasında arbede!

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 13. Haftasında cumartesi günü deplasmanda Hacettepespor ile Şanlıurfaspor'un taraftarları ile polis arasında yaşanan arbedede bazı taraftarlar yaralandı. İşte arbedenin nedeni:

Şanlıurfaspor-Hacettepespor maçına taraftar ve polislerin gerginliği damga vurdu.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta oynayan ve 24 puanla averajla 3. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda Hacettepspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın 35'nci dakikasında hakemin penaltı vermesi sonucu Hacettepe 1-0 öne geçti. Karar ve Şanlıurfaspor'un gol yemesi gerginliği başlattı.

İddiaya göre Şanlıurfaspor'u desteklemeye giden taraftarların bulunduğu bölümden sahaya cisim atıldı. Polis ekipleri de taraftarların yanına gidip cisim atan kişi yada kişilerin işlem yapılmak üzere gözaltına almak istedi. Taraftarlar kısa süreli yaşadıkları direnmenin ardından cisim atan şahısları polis ekiplerine bildireceklerini ancak yapılacak işlemin ardından Şanlıurfa'ya dönmek üzere şahısların serbest bırakılmalarını istedi.

O esnada polisler ve taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik arbedeye dönüştü. Bu arbede de bazı taraftarlar yaralandı. Yaralanan taraftarları arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparken olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Gerginlik kısa sürede sonlandırıldı.

Kulüp yöneticilerinin de olay nedeniyle öfkelendiği ve duruma tepki gösterdiği görüldü.

AJANS URFA

19 Kas 2017 - 10:54 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi