Şanlıurfaspor kendi evinde mağlup!

Şanlıurfaspor ligin altıncı haftasında Hekimoğlu Trabzonspor ile karşılaştı. İlk yarıya iyi başlayan rakip takım, 1-0 üstünlük ile soyunma odasına ayrıldı. İkinci yarının son dakikalarında rakip takımın bulduğu gol ile Şanlıurfaspor 2-0 mağlup oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, Hekimoğlu Trabzonspor ile karşılaştı.

Ligin 6. haftasında 11 Nisan Stadyumunda oynanan karşılamayı Aytaç Geçgel yönetirken, Ahmet Deveci ve Muhammet Münir Dağ da yardımcı hakem görevini üstlendi.

Şanlıurfaspor'un ilk 11'i: Hakan Canbazoğlu, Göksu Alhas, İhsan Uğur Aktaş, Yunus Emre Gedik, Enes Subaşı, Muhammet Mahmut Emir, Galip Güzel, Samican Keskin, Muhammed Demirci, Gökdeniz Varol, İlker Sayan.

İLK YARI RAKİP TAKIM GALİP!

Hakem Geçgel'in düdüğüyle ilk yarı oynandı.

İlk yarıya hızlı ataklarla başlayan Hekimoğlu Tranzonspor, 8'inci dakikada Batuhan Karadeniz ile fileleri havalandırdı. Rakip takım, 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında maçtan başka gol sesi gelmeyince, Hekimoğlu Trabzonspor 1-0 üstünlük ile soyunma odasına ayrıldı.

ŞANLIURFASPOR MAĞLUP OLDU

Geçgel'in düdüğüyle ikinci yarı başladı.

İki takımın karşılıklı atakları ile devam eden ikinci yarının son dakikalarında Hekimoğlu Trabzonspor, Can Erdem ile 2'nci golü buldu. Son dakikalarda yakalanan gol ile maç, 2-0 Şanlıurfaspor mağlubiyeti ile sona erdi.

Özlem DİKMEN-AJANS URFA

21 Eki 2020 - 14:22 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi