Şanlıurfaspor, Kırklarelispor maçına hazırlanıyor

Haftayı bay geçecek olan Şanlıurfaspor, önümüzdeki hafta oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına ara vermeden sürdürüyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, hazırlıklarına devam ediyor. Ligin 4. haftasında liderlik konumunda yer alan Sarı-Yeşilli ekip önümüzdeki hafta karşılaşacağı Kırklarelispor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Gürses Kılıç ile karşılıklı olarak yol ayrımına giden ekibin bugünkü antrenmanı deneyimli antrenör Kemal Tosun gözetiminde gerçekleştirildi.

Futbolcular bugünkü antrenman programına ısınma ve tempo koşusu ile başladı. Yarı alanda çift kale maç ile devam eden antrenmana tüm futbolcular katılım gösterdi. Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulunun da izlediği antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Sarı-Yeşilli ekip Kırklarelispor deplasmanı hazırlıklarına günde çift idman ile devam ediyor.

Müsabaka, 2 Ekim Cumartesi günü saat 15.30'da oynanacak.

BİHA

25 Eyl 2021 - 09:59 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi