Şanlıurfaspor, Karacabey maçına odaklandı

Şanlıurfaspor, pazar günü sahasında oynayacağı Karacabey Belediyespor hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Sezona Şampiyonluk parolası ile başlayan ve grubun en favori takımı olarak gösterilen Şanlıurfaspor, ligin üçüncü haftasında kendi evinde Karacabey Belediyespor'u ağırlayacak. Ligin ilk haftasında sahasında Ankara Demirspor’u 1-0 deviren ve ikinci haftada da deplasmanda Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Sarı-Yeşilli ekip, Karacabey Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

TAKTİK ÇALIŞTI

Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştiren Sarı-Yeşilli ekip, idmanı şut ve bireysel çalışmalarla sonlandırdı. Antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları dikkat çekti.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Eskişehir deplasmanından galibiyetle dönemedikleri için üzgün olduklarını belirterek, Karacabey Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Kılıç, bu karşılaşmayı taraftarlarının desteğiyle kazanmayı arzuladıklarını kaydetti.

BİHA

16 Eyl 2021 - 12:18 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi