Şanlıurfalı Güneş'ten Galatasaray'a büyük jest!

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Şanlıurfalı İş İnsanı Maruf Güneş, kulübe 1 milyon Euro'luk kasa kolaylığı sağladı.

Galatasaray Sportif A.Ş., Yönetim Kurulu Toplantısında Şanlıurfalı iş insanı Maruf Güneş'i yönetim kadrosuna aldı.

İLK DESTEĞİ VERDİ!

Geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke'nin istifası ile boşalan koltuğa Maruf Güneş atanmıştı. Yönetime girer girmez kulübe destek veren Güneş, Galatasaray'a rahat bir nefes aldırdı. Feghouli ve Belhanda'nın ödemeleri için kulübe yardımcı olduğu öğrenilen Güneş, sarı-kırmızı takıma 1 milyon Euro'luk (8 milyon 758 bin 222 TL) kasa kolaylığı sağladı.

Urfalı iş insanının bu desteği ile Galatasaray'ın alacağı olası bir cezanın da önüne geçildi. Güneş'in bu jesti hem kulüp yönetimi hem de Galatasaray camiası tarafından takdirle karşılandı.

AJANS URFA

02 Eyl 2020 - 12:23 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

yanıt - urfaspora vereceği para anında birilerinin cebine girecek. yada menejerler aracılığı ile yok edilecek. neden versin?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Eylül 12:23
01

Milyarder iş adamı - Urfaspor da avrupaya gidip, başarılı olacaksa ben kendi cebimden miyarlar veririm. Ama gel gör ki Urfaspor adam olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Eylül 12:23

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi