Karaköprü’de yeniden Aslan dönemi başladı

Karbel Karaköprü Belediyespor’da yapılan olağanüstü kongrede, Kulüp Başkanlığına yeniden Mustafa Aslan seçildi

Karaköprü’de yeniden Aslan dönemi başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Misli.com 3. ligde mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor’da seçimli olağanüstü kongreye gidildi. Karaköprü Belediyesi Nikâh ve Toplantı Salonunda yapılan kongrede tek liste halinde gidilen seçimde önceki dönem Kulüp Başkanı Mustafa Aslan başkan seçilerek Ahmet Kenan Kayral’dan görevi devraldı. Kongrede Divan Başkanlığını Karaköprü Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan başkanlık yaptı.

Kongre'de konuşan yeni Başkan Mustafa Aslan kulübe emek veren önceki Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederken, "Ahmet Başkan'dan devraldığımız kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak, başarılar kazandırmak için uğraşacağız. 4 sezondur Şanlıurfa'mızı ve Karaköprü ilçemizi profesyonel olarak temsil eden Karaköprü Beldespor’umuzun başarısı için hep birlikte bir mücadele içerisindeyiz.

Bize güvenerek, destekleyerek bu göreve gelmemizi sağlayan, kulübümüzün bu günlere gelmesinde ve başarılarında önemli emeği olan, gösteren Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye teşekkür etmek istiyorum etmek istiyorum. Yeni yönetim kurulumuz takımımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Önceki Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ise 1 yıldır kulübün başarısı için yürüttükleri görevi Mustafa Aslan ve ekibine devredeceklerini, yine de kulübün başarısı için her zaman yönetimin ve takımın yanında olacağını dile getirerek yeni Başkan Mustafa Aslan ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Karbel Karaköprü Belediyespor’ un 11 kişilik yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor:

1. Mustafa Aslan (Başkan)

2. Metin Kürkçüoğlu

3. Mehmet Mevlüt Keklik

4. Şıh Müslüm Korkmaz

5. Yaşar Aksoy

6. Sait Toprak

7. Fehmi Öncel

8. Ferit Çakmaklı

9. Mehmet Nimetoğlu

10. Abdullah Erik

11. Necdet Demir

Denetleme Kurulu Üyeleri:

1. Orhan Kolsuzoğlu

2. Abdullah Doney

3. Mahmut Çedik

BİHA

18 Mar 2021 - 15:05 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Millet tek maaş bulamaz - Ahmet kaytan hem büyükşehir hemde karaköprü belediyesinde vekil galiba. MaşAllah maşAllah maşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 15:05
01

kırboğa - Baydillinin adamı ufak avukata yeni yönetimde yer vermemişler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 15:05

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi