Karaköprü’de 2 imza birden

TFF 3. Ligde iyi bir sezon geçirmek isteyen Karbel Karaköprü Belediyespor yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdürürken, iç transferde Şanlıurfalı futbolcuları Fehmi Karakeçili ve Hasan Basri Mest ile anlaştı.

Karaköprü’de 2 imza birden
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'yı profesyonel liglerde temsil eden TFF 3. lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Kırmızı siyahlı ekip iç transferde Şanlıurfalı futbolcuları Fehmi Karakeçili ve Hasan Basri Mest ile anlaştı.

Takımdaki 4. sezonunu geçirecek olan tecrübeli kaleci Fehmi Karakeçili, Karbel Karaköprü Belediyespor forması ile 30 maça çıktı. 19 yaşındaki genç futbolcu Hasan Basri Mest de 1,5 sezondur kırmızı siyahlı formayı terletirken, 11 maça çıktı.

Karbel Karaköprü Belediyespor kulüp Başkanı Mustafa Aslan, bu sezon da iddialı olduklarını ve her sene çıtalarını yükselttikleri gibi bu sezon da üst sıralarda yer almak için oynayacaklarını dile getirdi. Kulüp Başkanı Aslan, "Yeni sezon için transfer çalışmalarımız sürüyor. Öncelikle iç transferde Şanlıurfalı genç kardeşlerimizle devam kararı aldık ve sözleşme imzaladık. İnşallah hem kulübümüz için hem de onların kariyeri için hayırlı olur. Dış transfer çalışmalarımız da devam ediyor, öncelikli hedefimiz kulübe maksimum fayda sağlayacak ve maliyeti uygun futbolcuları takımımıza kazandırmaktır" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor iç ve dış transfer çalışmalarını devam ettirirken, önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıklarını başlayacak.

AJANS URFA

12 Tem 2019 - 10:42 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi