Karaköprü şampiyon oldu!

Şampiyon olan Karaköprü Belediyespor U19 takımı, Şanlıurfa’yı bölge turnuvalarında temsil edecek.

Karaköprü şampiyon oldu!
Karaköprü şampiyon oldu!
Haber albümü için resme tıklayın

2019-2020 futbol sezonu U-19 ligi A grubunda 10 takımın mücadele ettiği grupta ligi namağlup tamamlayan Karaköprü Belediyesporşampiyon oldu.

Ligin son haftasında ŞUTİM tesislerinde oynanan maçta Reha Gençlikspor’u 5-0 deviren Karaköprü Belediyespor, U19 takımı Şanlıurfa’yı bölge turnuvalarında temsil etme hakkı kazandı. U19 futbol takımının kazandığı şampiyonlukta göğüslerin kabardığını söyleyen Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Profesyonel takımımızın yanında alt yapıya da büyük önem veriyor. Alt yapıda yüzlerce genç futbolcumuz bulunuyor. U 19 takımımız 10 takımın yer aldığı A grubunda 18 maçın tamamını kazanarak hem şampiyon oldular. Başarıdaki en büyük etken özverili ve disiplinli çalışmadır. Karaköprü’müzün geleceği olan gençlerimizin bu başarısı göğsümüzü kabarttı” dedi.

Bölge şampiyonasında da başarı istediğini ifade eden Kayral, “Gençlerimiz Şanlıurfa’yı temsil etme hakkı kazandı. İnşallah bölge turnuvalarında da önemli başarılar elde ederek Şanlıurfa’ya döneceklerdir. Ben genç kardeşlerimize ve alt yapı koordinatörlerimize güveniyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

BİHA

18 Şub 2020 - 10:43 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi