Karaköprü Elaziz’i dörtledi!

TFF 3. Lig’de mücadele eden Karaköprü Belediyespor konuk ettiği Elaziz Belediyespor’u farklı mağlup etti. 4-1 biten karşılaşmada kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren golleri Fatih, Metehan (2) ve Alican kaydetti. Karaköprü Belediyespor bu galibiyetle ligde 7. sıraya yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor kendi stadındaki bakım çalışmaları nedeniyle Siverek Firkan Tüysüz Stadı’nda konuk ettiği Elaziz Belediyespor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

14.30’da başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan Karaköprü Belediyespor 13. dakikada Fatih Sandallı’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip 15. dakikada bu kez Metehan Andaç Özlü’nün kaydettiği gol ile farkı ikiye çıkardı. İyi bir oyun ortaya koyan Karaköprü Belediyespor baskısını artırdı ve karşılaşmanın 26.dakikasında Alican Tez’in ayağından bulduğu gol ile 3-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında Elaziz Belediyespor farkı azaltmaya çalışsa da kırmızı siyahlı ekip skoru korudu ve soyunma odasına 3 farklı galibiyetle girdi.

2.yarıya farklı skorunda verdiği rahatlıkla biraz daha rölantide başlayan Karaköprü Belediyespor, 68. dakikada bir penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Metehan Andaç Özlü topu ağlara gönderdi ve skoru 4-0’a taşıdı. Deplasman ekibi Elaziz Belediyespor’un farkı eritme çabaları ise 85. dakikada golle sonuçlandı. Volkan Serim Elazığ ekibi adına topu ağlara yolladı ve farkı üçe indirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor- Elaziz Belediyespor maçı 4-1 sona erdi.

Kırmızı siyahlı ekip aldığı bu galibiyetle puanını 10’a yükseltti ve ligde 7. sırada kendine yer buldu. Elaziz Belediyespor ise farklı mağlubiyetin ardından 8 puanda kaldı ve ligde 14. sıraya geriledi.

Mustafa PAYIK/AJANS URFA

09 Eki 2017 - 13:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi