Karaköprü'de sentetik saha yapımı sürüyor

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerdeki gençlerin spor yapması amacıyla sentetik çim saha yatırımını sürdürüyor.

Karaköprü'de sentetik saha yapımı sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla toplu taşımalı eğitimin olduğu kırsal mahallelerde sentetik çim sahalar yapılarak kırsaldaki gençlerin spor yapması sağlanıyor.

Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı Büyük Kargılı kırsal mahallesinde yapımı devam eden sentetik çim saha kısa süre sonra tamamlanarak kırsaldaki gençlerin ve çocukların hizmetine sunulacak. Daha önce 12 kırsal mahalleye sentetik çim saha kazandırılırken, kırsaldaki gençler bu sahalarda spor yapıp köyler arası turnuvalar gerçekleştiriyor.

Baydilli, kırsal mahallelerin kalkınmasına, gelişmesine önem verdiklerini dile getirerek kırsalda yaşayan gençlere de yatırım yaptıklarını kaydetti. Baydilli, "Gençlerimiz bizim gelecek umudumuzdur, geleceği şekillendirecek olan onlardır. Kırsal mahallelerimizin kalkınmasına yönelik çalışmaların dışında kırsaldaki gençlerimizin spor yapabilecekleri alan oluşturmak adına sentetik çim sahalar yapıyoruz. Büyük Kargılı mahallemizdeki sahamızın da yapımına başlamıştık ve kısa sürede önemli yol kat ettik. İnşallah kısa süre sonra sahamızı tamamlayıp buradaki ve çevre mahallelerdeki gençlerin hizmetine sunacağız. Sentetik çim sahamız mahallemizdeki ve çevre mahallelerdeki gençlere hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi tarafından toplu taşımalı eğitimin olduğu tüm kırsal mahallelerde sentetik çim saha yapımına devam edilecek.

AJANS URFA

12 Eki 2020 - 12:05 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Narlıkuyulu - nizami bir saha olmadıktan sonra,amatör müsabakalar gerçekleşmedikten sonra böyle boş işlerin sonunu görüyoruz.sentetik sahaların çoğu bakımsız tel örgüleri tahrip edilmiş...buda yarın öyle olacak! Doğal çim saha yapmak çok mu zor acaba sentetik sahada oyuncu mu yetişir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 12:05

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi