Karaköprü Belediyespor galibiyete hasret kaldı

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan büyük hayal kırıklığı uğrattı. Ligde 7 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Karaköprü Belediyespor, artık ligde kalmak için mücadele gösterecek.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, 2020-2021 sezonuna güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. Şanlıurfaspor ile birlikte profesyonel liglerde Şanlıurfa’yı temsil eden Karaköprü Belediyespor, beklenen başarıyı gösteremeyince bu hedefinin uzağında kaldı. Bu sezon 22 karşılaşmaya çıkan Şanlıurfa temsilcisi, 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 24 puanla 12’nci sırada yer aldı.

En son Bergama Belediyespor’u sahasında 4-0 deviren Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetimindeki Kırmızı-Siyahlı ekip, Siirt İl Özel İdarespor’la 2-2, Alanya Kestel’le 1-1, Adıyaman 1954 ve Bursa Yıldırım’la da golsüz berabere kaldı, Silivrispor’a 2-1, Bayrampaşaspor’a 3-2 ve son olarak da Düzce’ye 2-1 kaybetti.

KÜME DÜŞME POTASINA GERİLEDİ

Son 7 haftada galibiyete hasret kalan Karaköprü Belediyespor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından küme düşme potasına doğru geriledi. 17 Takımın mücadele ettiği ve 4 takımın küme düşeceği ligde, 24 puanla küme düşme potasında bulunan Bergama Belediyespor’la aynı puana sahip olan Karaköprü Belediyespor averajla 12’nci sırada yer alıyor. Ligin son sırasında 12 puanla Muğla, 16’ncı sırada 18 puanla Sultanbeyli ve 15’inci sırada da 23 puanla Kozanspor bulunuyor. Karaköprü’nün bir alt sırasında yani 13’üncü sırada ise 24 puana sahip Modafen takımı yer alıyor.

Küme düşme korkusu ile baş başa kalan Karaköprü Belediyespor, önümüzdeki hafta ise 52 Orduspor Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. Galibiyete hasret kalan Karaköprü, zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

UĞUR BUDAK/AJANS URFA

05 Mar 2021 - 08:48 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi