Karaköprü Başkanından koronavirüs teşekkürü

Karbel Karaköprü Belediyespor Başkanı Ahmet Kenan Kayral, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ahmet Kaya’ya teşekkür etti.

Şanlıurfa’yı 3. ligde temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, pandemi sürecinde kulübe verdiği desteklerden dolayı Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ahmet Kaya’ya teşekkür etti.

Kayral, sporcu sağlığının ön planda tutulması gerektiği bir dönemde olduklarına dikkat çekerek gerek maçlardan önce rutin koronavirüs testlerinin yapılmasında gerekse tedavi sürecinde Başhekim Kaya'nın desteklerini gördüklerini söyledi.

Kayral, "Koronavirüs'ün yayılma ve vaka hızının arttığı bu dönemde futbol oynamanın yanında sporcularımızın sağlığını korumaya çalışıyoruz. Bunun için her maç öncesi koronavirüs testleri yapılıyor, tanı ve tedavi süreci dikkatle ilerliyor. Çok şükür kulüp olarak fazla bir vaka ile karşılaşmadık. Bu süreçte hem test anlamında hem de tedavi noktasında desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ahmet Kaya Beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Personelleriyle birlikte ilgi ve alakalarını eksik etmiyorlar. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

BİHA

10 Kas 2020 - 18:00 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi