HRÜ’lü öğrenciler milli takıma davet edildi

U18 Erkek Voleybol Milli Takımı Yardımcı Antrenörlerinden Doç. Dr. Yakup Aktaş’ın, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı “Sporla Filizlenen Çocuklar” projesinin 2020-1 bölümü tamamlandı.

HRÜ’lü öğrenciler milli takıma davet edildi
Haber albümü için resme tıklayın

Harran Üniversitesi spor kompleksinde yapılan çalışmalarla, Sporla Filizlenen Çocuklar Projesi sonunda üç sporcu Ankara’da yapılacak Türkiye Voleybol Erkek Milli Takım Altyapı gelişim kampına davet edildi. Bir sporcu da Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi 2. Lig takımına çağırıldı.

Üniversite bünyesinde yapılan başarılı çalışmalarla iki yılda 7 sporcunun Erkek Voleybol Milli Takım altyapı kampına davet edildiğini belirten Proje Koordinatörü Doç. Dr. Yakup Aktaş; “Kendi imkânlarımız ve çabalarımız ile bunlar oluyorsa Şanlıurfa’da ilgili kurum ve takımların desteği ile daha fazla Şanlıurfalı çocuğumuzu keşfedebiliriz. Bu memleketin çocukları daha fazlasını hak ediyor. Üniversite olarak şehrin kalkınmasında önemli rol oynamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın spor kültürü, spor ahlakı, kitap okuma alışkanlığı, voleybol temel teknik ve becerileri açısından ciddi anlamda önemli alışkanlıklar kazanmalarına yardımcı oluyoruz. Bu çalışmaların sonunda çok yetenekli ve gelecek vadeden sporcu adayları ortaya çıkardık. Harran Üniversitesi olarak bundan sonraki süreçte gönüllülük esasına göre devam etmek istediğimiz bu projeye desteğin artmasını bekliyoruz” diye konuştu.

BİHA

#

23 Ağu 2021 - 09:47 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi