Fakıbaba Urfasporlu futbolcuları ziyaret etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Hacettepe maçı için Ankara'da bulunan Şanlıurfaspor takımını ziyaret ederek, başarı diledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, bugün saat 13.30'da Hacettepe ile karşı karşıya gelecek. Ligde üst sıralarda kalmak isteyen sarı yeşilli ekip için büyük önem taşıyan maç öncesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba takımı ziyaret etti. Vivaldi Otel'de kampa giren Şanlıurfasporlu futbolcuları ziyaret eden Fakıbaba, burada bir süre futbolcularla sohbet etti.

Teknik Direktör Ali Tandoğan ve yöneticilerden takımın durumu hakkında bilgiler alan Bakan Fakıbaba, takımdan başarı beklediklerini ifade ederek, "Şanlıurfasporlu futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Bir taraftar olarak gönlümüz her zaman onların başarısı için atmaya devam edecek" sözlerine yer verdi. Fakıbaba daha sonra futbolcuların yanından ayrıldı.

AJANS URFA

18 Kas 2017 - 06:37 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi