Essum Aslan'dan flaş Urfaspor atağı!

Maddi sorunların devam ettiği Şanlıurfapsor'a bu kez Essum Aslan el uzattı. Aslan, takımın konaklayacağı otel masraflarını ödedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'a bir destek daha geldi.

Ligde zor günler geçiren ve maddi olarak büyük sorunların yaşandığı sarı yeşilli ekipte peş peşe ayrılıklar yaşandı. Maddi kaynak yetersizliğinden birçok futbolcu sözleşmesini feshederken, kalan oyunuclar da yiycek yemek olmadmasından dert yandı.

ÖNCE BEYAZGÜL, ŞİMDİ ASLAN VE ÇETİN

Futbolcuların isyanı üzerine Şalnıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kulübe ait tesislere kol koli gıda ve birçok ürün gönderdi.

Beyazgül'ün desteği sonrası bir yardım da Nevali Otel'in sahibi Essum Aslan ve Çetin Aslan'dan geldi. Aslan ve Çetin, bu hafta oynanacak karşılaşma öncesi takımın konaklayacağı otelin masraflarını üstlendi. Afyonkarahisar deplasmanı öncesi konaklama ücretlerinin ödendiğini belirten sarı-yeşilli kulüp, teşekkür mesajı yayımladı.

İşte, o mesaj:

"Afyonkarahisarspor deplasmanı konaklama masraflarını üstlenen Nevali Otel sahibi Çetin Aslan ve Essum Saatçi Aslan'a teşekkür ederiz."

Öte yandan, Essum Aslan 31 Mart Yerel Seçimlerinde Karaköprü Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Özlem DİKMEN-BİHA

11 Eyl 2019 - 18:50 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

Abdül - Taşıma suyla değirmen dönmez. Böyle nereye kadar......?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 18:50
03

Fethi özmen - Siyaset yapmayin bugun verdi yarin kim verecek yaziklar olsun urfa iş adamlarina

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 18:50

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi