Yıldız, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız başkanlığında ilçe başkanları istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda kentteki birçok konu ve sorun masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevi tevdi edilen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız çalışmalarına devam ediyor. Dün akşam saatlerinde GAPTAEM’de AK Parti Şanlıurfa İlçe Başkanlarıyla bir araya gelen Yıldız ilçelerin durumu ve 24 Haziran seçimleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişte Şanlıurfa’da yapılacak olan yeni dönem atılım çalışmaları, ilçelerin siyasi ve fiziki durumları, mevcut sorunlar ve çözüm önerileri gibi birçok konu hakkında kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Yıldız, "AK Parti toplumun ihtiyaç duyduğu bütün alanlarda reformlar yapmayı sürdürüyor. Biz de Şanlıurfa’da yeni dönemde hem merkez hem de ilçelerimizde yeni reformlarla Şanlıurfa'mızı Türkiye’nin yaşanabilir en güzel şehirleri arasında görmek için ilçe başkanlarımızla kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Şanlıurfa’da partimizin çıtasının yükselmesi adına merkez ve ilçe başkanlarımızla bir ekip olarak çalışıyoruz. İnşallah daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Katılımlarından dolayı bütün İlçe Başkanlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yıldız, yaklaşık 4 saat süren toplantıda ilçe çalışmaları ve ilçelerin durumu hakkında ilçe başkanlarından brifing aldı.

AJANS URFA

28 Tem 2018 - 09:23 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi