Yıldırım'dan seçim açıklaması!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da ilk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Yıldırım'dan seçim açıklaması!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Binali Yıldırım, sabah saatlerinde çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Havalimanından sonra ilk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Yıldırım, burada partililerle buluştu.

Kısa bir konuşma yapan ve İstanbul seçimlerine değinen Yıldırım, açıklamasında şunları söyledi:

"Seçimlerin yenilenmesi hususunda bir önemli kararı da seçim kurulu, altını çizerek yazdı. Dedi ki, bu seçim sakatlanmıştır, oylar şüpheli hale gelmiştir, değer kazanmamıştır. Bu işleri yapan görevliler hakkında da adli ve idari soruşturma başlasın dedi."

AJANS URFA

07 Haz 2019 - 12:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi