Törenle istifa etti! İşte AK Parti'nin Akçakale'den aday adayı

Uzun süredir Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevini sürdüren ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin kardeşi İbrahim Akkurt bugün itibariyle 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmak için belediyedeki  görevinden istifa etti.

Törenle istifa etti! İşte AK Parti'nin Akçakale'den aday adayı
Haber albümü için resme tıklayın

Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Müdürü İbrahim Akkurt AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Müdürü İbrahim Akkurt, Akçakale ve Harran'ın ortak adayı olarak AK Parti'den vekil aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İstifa için bir tören düzenleyen Akkurt'a Akçakale Belediyesi Meclis Üyeleri, merkez ve kırsal mahalle muhtarları, STK başkanları ile çok sayıda Akçakaleli eşlik ederek destek verdi.

Referandum başta olmak üzere Türkiye’de AK Parti oylarının yüksek olduğu ovada amacımız yüzde yüze yakın bir oy çıkartmaktır diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Akkurt "Yıllardır ilçemde çeşitli görev ve kademelerde vatandaşlarımıza hizmet ettim. Tek gayemiz var bundan sonraki süreçte ova halkının gerekli hizmetleri zamanında almasını sağlamak. Bölgemizde ve Şanlıurfa genelinde yaşanan elektrik kesintileri malum çiftçi kardeşlerimiz özellikle bu kesintiler ve bazı haksız uygulamalar karşısında mağdur ediliyor. Yaşanan bu mağduriyet ülke tarımına ve ülke ekonomisine aslında büyük zararlar veriyor. Şimdi burada ifade edemeyeceğimiz daha bir çok sorunu var bölgemizin ve Şanlıurfa'mızın sorunlarını siyasi zeminde çözümü için Türkiye Büyük Millet Meclisinde vatandaşlarımızı temsil etmeye adayız" dedi.

İbrahim Akkurt Kimdir ?

1982 yılında Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesinde doğdu İlk, orta tahsilini Akçakale de yatılı bölge okulunda tamamladıktan sonra 1999 Yılında Gaziantep Nizip lisesini, daha sonra Harran Üniversitesi Akçakale Meslek Yüksekokulunu bitirdi. İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimini okudu. Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi Tezli Yüksek lisansını Yapmaktadır.

2008-2011 yılları arasında Sözleşmeli öğretmenlik yaptı. Halen yürütmüş olduğu Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü yapmakta. Suriyeli kardeşlerimiz ile yaklaşık olarak 6 yıldır beraber olmamız hasebiyle onların her türlü sorunlarını sıkıntılarını biliyor. İleri düzeyde Arapça biliyor, evli ve 5 çocuk babası.

AJANS URFA

26 Nis 2018 - 10:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi