Son dakika! AK Parti'nin iki önemli ismi Urfa'ya geliyor

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa'ya geliyor.

AK Parti'nin Şanlıurfa'nın ilçeleri için takvim netleşiyor. Buna göre, 22 Şubat'ta kongreler başlayacak.

Kongrelerin startının öncesinde AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 21 Şubat'ta Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelecek.

YILMAZ DA GELİYOR

Kurtulmuş'un ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da AK Parti'nin Şanlıurfa'nın ilçelerinde yapacağı kongreler için kente gelecek.

22 Şubat'ta Şanlıurfa'ya gelecek olan Yılmaz, Bozova ve Hilvan ilçelerinin kongrelerine katılacak.

BİHA

17 Şub 2020 - 17:49 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

ali osman - Boş gelip gitmesinler bir merheme ilaç olsunlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 17:49
02

Haka tapan - Boş boş dolaşıp eski bir kaç arap yahvdisin ziyâret edecek ve o arap yahvdilere memnun edecek gidecekler. Şak sakcilar foto çekecek ler paylaşacaklar bir kac basinciya haber verecek 40 yalan söyleyip gidecekler.bir kaç basin ciyada 100tl para verecek bir ay konuşur bu haberler boş boş konuşacaklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 17:49

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi