Şanlıurfa’ya ziyaretler devam edecek

Geçtiğimiz hafta 21 milletvekili ile Şanlıurfa’ya çıkarma yapan Cumhuriyet Halk Partisi, sorunların çözümü için bölgeye ziyaretlerini sürdürecek.

Heyette bulunan milletvekilleri hazırladıkları raporu dün akşam saatlerinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu. Ziyaretle alakalı notları dün TBMM Grup Toplantısı’nda dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleriyle yaptığı özel görüşmede ziyaretten çok memnun kaldığını, geri dönüşlerin mükemmel olduğunu ve yine heyetlerin Şanlıurfa’ya ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

AYDINLIK: SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Heyet ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği özel görüşmeye dair açıklamalarda bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, “Bir kez daha tüm milletvekillerimize ve Şanlıurfa’da milletvekillerimizi bağrına basan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret gerçekten büyük ses getirdi ve ilgi gördü. Şanlıurfa’nın bir evladı olarak Şanlıurfa’yı gündemde tutmaya, Şanlıurfa’nın sorunlarına dikkat çekmeye devam edeceğim. Dün akşam saatlerinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede Genel Başkanımızın talimatı üzerine bu ziyaretlerin devamını getirme kararı aldık. Çünkü Genel Başkanımızın dün TBMM Grup Toplantısı’nda dile getirdiği gibi ‘Şanlıurfa’da sorun varsa, Türkiye’de sorun var demektir o nedenle biz Şanlıurfa’nın daha yaşanabilir bir kent olabilmesi için, sorunlarının bir an önce çözülmesi için mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

BİHA

#

24 Mar 2021 - 12:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Yalan Dünya - Bugüne kadar hiç CHP ye oy vetmemiştim. Bu seçim oyum chp ye çünkü herşey ortada kim urfanın sorunları ile ilgileniyor belli. Ne çekiyorsak dini malzeme olarak kullananlardan çekiyoruz ağızlarında din ama yaptıklarına bakıyorsun hertürlü haksızlık kayırma torpil vurgunlara sessiz kalma. Daha ne diyeyim ki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 12:44

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi