Şanlıurfa Milletvekili'nden terörle mücadele açıklaması

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, PKK'ya katılımın ayda 5 kişiye kadar düştüğünü söyleyerek terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri terörle mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

PKK terör örgütünün en çok bölgede Kürt halkına zarar verdiğini dile getiren vekil Cevheri, örgütünün gerçek yüzünün artık daha net görüldüğünü ve bu nedenle katılımın yok denecek düzeye gerilediğini belirtti. Vekil Cevheri, "Daha önceden ayda 400 ile 500 kişi terör örgütünün Kandil ve Suriye’deki kamplarına katılmak için giderken, şimdi bu durum tam tersine döndü. Ayda 4- 5 kişi bu örgüte katılmaya başladı" dedi.

AJANS URFA

29 Haz 2017 - 11:31 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi