Saadet Partisinde istifalar devam ediyor!

Saadet Partisi Şanlıurfa 27. Dönem Milletvekili Adayı olan Şeyhisa Koşdaş partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sadeet Partisi Şanlıurfa teşkilatındaki istifalar devam ediyor. Saadet Partisi 27. Dönem Milletvekili Adayı olan Şeyhisa Koşdaş, twitter hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini belirtti.

Koşdaş , twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “İş yoğunluğum ve yüksek lisans çalışmalarımdan dolayı, 8 yıl önce görev almaya başladığım, hemen hemen her kademesinde görev aldığım Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet partisinde ki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte üzerimde emeği olan tüm dava büyüklerime sonsuz teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun diyor Mevcut il yönetimine de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA

13 Mar 2021 - 13:19 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Halil - Tayyip bey bana vekillik teklif etti ben gitmedim diyorsa birisi o adam 5 kuruşluk bir adamdır.urfa siyaseti omurgasız 3 kuruş 5 kuruşluk adamlar tarafından işgale ugramıştır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 13:19

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi